| one-in-a-million

Unieke belevingen zijn degene die men zich het langste herinnert. Wij helpen u graag bij het creëren van een dergelijke onvergetelijke ervaring. Met behulp van onze drones brengen wij u boodschap tot leven. 


Of het nu om de lancering van een product, de afsluiting van een evenement of het vieren van een jubileum gaat, wij zorgen voor een 'One-in-a-million' ervaring waar mensen lang over zullen napraten. 


Dat is waar Dutch Drone Shows voor staat. 

| ONZE KLANTEN

 

| Een drone show voor elke gelegenheid

Thema
shows

Kerst, oud- en nieuw of bijvoorbeeld Halloween. Sprekende thema's die krachtig vanuit de lucht verteld kunnen worden.

AMUSEMENTS
PARKen

Voeg flair toe aan uw park met een dagelijkse of periodieke droneshow, perfect voor thema- en attractieparken.

Story Telling

 Vertel het verhaal van bijvoorbeeld uw stad, bedrijf of uw museum op een unieke en onvergetelijke manier.

Product lancering

Een nieuw merk of product lanceren door deze groot te visualiseren zorgt voor een onvergetelijke onthulling.

Festivals

De wowfactor van licht, geluid, video en special effects nog meer kracht bij zetten? Een bijpassende droneshow is de ideale manier.

Promotie

Een drone show voor het promoten van uw bedrijf of merk is een unieke manier om uw publiek kennis te laten maken met uw organisatie.

Events

 Als aanvulling op uw event kan een drone show een onvergetelijke beleving geven die uw bezoekers doet na praten over uw event.

jubileum

 Iets te vieren?

Met een drone show vieren wij uw jubileum graag op een

unieke en onvergetelijke manier.

| WAAROM DUTCH DRONE SHOWS?

Betrouwbaar

 Dutch Drone Shows heeft al meer dan 50 drone shows in Europa succesvol gerealiseerd en is al geruime tijd actief in de inzet van drones.

Onze uitgebreide ervaring en technische expertise waarborgen een nauwkeurige planning tot in het kleinste detail, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw drone show.

Veilig

Dutch Drone Shows is geautoriseerd door EASA, waardoor we de mogelijkheid hebben om drone shows door heel Europa te verzorgen. 

Samen met ons team zorgen we er dankzij onze kennis, training en procedures voor elke drone show op de veiligste en georganiseerde manier verloopt.

Creatief

In samenwerking met ons team van ontwerpers, animatoren, scriptschrijvers, muziekcomponisten en stemartiesten creëren we samen met de klant een op maat gemaakte show. Deze show wordt vooraf uitgebreid aan u gepresenteerd, waardoor u gerust kunt genieten van een een onvergetelijke show.

| Over Ons

Als jong en ervaren creatief bureau willen we sinds de oprichting van Dutch Drone Shows beter zijn dan de rest. Dit betekent voor ons meer dan het verschil maken.


Het is onze toewijding om unieke 'one in a million' experiences te creëren in de wereld van visuele communicatie.

 

| Onze Shows

Tijdens het Blije Bietjes foodtruck festival mochten wij de Harderwijkers enthousiasmeren voor het stadsmuseum, door een aantal van de twaalf bronzen beelden in de lucht te visualiseren tijdens de droneshows.

 

De 10-jarige verjaardag van het luchtje La Vie Est Belle van dit iconisch parfum merk werd over de hele wereld gevierd. Het was voor Lancôme de omschakeling naar het duurzame karakter van het flesje van La Vie Est Belle.

Op een indrukwekkende avond, werden we ondergedompeld in een moment van herdenking en vrijheid. Als onderdeel van dit bijzondere evenement hebben wij, een acht minuten durende show mogen creëren die samenvloeide met de harmonieën van dit indrukwekkende verhaal ondersteund door een live orkest.

Bekijk onze Portfolio
 

| Contact

CONTACT