| storytellers met een missie..

Sinds het begin van de mensheid keken onze voorouders naar de lichtgevende sterren voor navigatie en overleving van het volk.
Een schitterende lucht  die eindeloze inspiratie en toekomstige gebeurtenissen bood.

Onze ambities maken het mogelijk dat we het verhaal van onze klanten in die zelfde astrale hemel kunnen schrijven met behulp van de allernieuwste technologieën.

Sinds de oprichting van Dutch Drone Shows  is het door onze toewijding mogelijk om unieke en levens veranderende ervaringen te creëren in de wereld van visuele communicatie, door de lucht om te toveren in een artistiek canvas.

|UITGELICHTE SHOWS!!

5 Stappen tot een onvergetelijke droneshow

Archain - Full resolution (22 of 64).jpg
Schermafbeelding 2021-08-08 om 00.41.47.png
DDS - 2.png
Blije Bietjes - Full resolution (10 of 62).jpg
Archain - Full resolution (26 of 64).jpg
De kunst van creatie!
1. Locatie scout

Na het eerste contact gaan wij zorgvuldig kijken of uw gewenste locatie aan onze veiligheidseisen voldoet. Wij zullen aansluitend kijken naar een perfecte showlocatie zodat het kijkersperspectief voor het publiek optimaal is.

2. De ontwerpfase

Wij zijn altijd benieuwd naar uw wensen en ideeën, daarom maakt onze in-house droneshow designer samen met u een gedetailleerd storyboard van de gewenste choreografie. Wilt u uw droneshow ook voorzien van een passende soundtrack? Dat kan! Wij werken samen met de beste producenten.

3. Programmering van scripts en audio

Zodra u uw wensen met betrekking tot choreografie en audio bij ons kenbaar heeft gemaakt zal onze in-house drone show-designer uw show programmeren en onze producent uw soundtrack gaan componeren. Tijdens dit proces zullen zij uw wensen en ideeën omtoveren tot een audiovisueel meesterwerk.

4. Uitmuntend veiligheidsproces

Onze shows voldoen aan de strengste veiligheidseisen van de Europese luchtvaartautoriteit. Voordat de show live gaat voeren wij alle veiligheidschecks digitaal uit. Aansluitend nodigen wij u uit om een preview van uw show te bekijken op ons eigen vliegveld.

5. Showtime!!

Wij zorgen er voor dat uw terrein volledig wordt afgezet en ingericht met een weerzinwekkende opstelling van onze drones. Nu kunt U wachten tot het donker wordt en U hoeft alleen nog maar te genieten van uw droneshow en de geweldige reacties van uw publiek. Veel plezier!

6 Simpele redenen waarom u kiest voor Dutch Drone Shows

| BETROUWBAARHEID

Wij zijn gecertificeerd door de Europese luchtvaartautoriteit. Geen zorgen over vergunningaanvragen, die regelen wij voor u!

| DUURZAAMHEID

Wij denken aan U en onze toekomstige generatie, onze shows zijn COneutraal en geluidsarm.

| INZETBAARHEID

Wij zijn geautoriseerd door EASA dit maakt het mogelijk om onze vluchten door heel Europa uit te voeren.

| TIJD

Onze shows worden geprogrammeerd op SMPTE tijdcode. Ze vinden altijd aansluiting op bestaande licht, laser en vuurwerkshows.

| WEER

Onze drones zijn ipxwaterdicht en vliegen tot een windsnelheid van 6m/s.

| LUX

Multicolour LED 550 lumen 16 miljoen kleuren

Dutch drone shows - Full resolution (3 of 10).jpg